top of page

Til arrangør

I slutten av november dette året lanserer Fortunate Sons planene for neste års turné, som de har døpt "The Creedence Experience - fra Lodi til Longyearbyen." Navnet spiller på den kjente CCR-låten "Lodi" og antyder en sammenhengende reise gjennom hele 2024 som kulminerer med "The Creedence Experience" i kulturhuset på Longyearbyen lørdag 16. november.

 

For å markedsføre turnéen starter de med en spennende konkurranse. Alle som kjøper billett til en av konsertene eller festivalene på turnéen i 2024 blir automatisk med i trekningen av en unik opplevelse, inkludert reise, opphold og konsertbillett til showet på Svalbard. Fortunate Sons har stor tro på at dette stuntet vil generere betydelig oppmerksomhet, og de håper at en opptreden i deres område vil bli en del av turnéplanen.

 

Underveis på turnéen kan publikum forvente god stemning og allsang til klassiske Creedence Clearwater Revival-låter som "Cotton Fields," "Have You Ever Seen the Rain," "Proud Mary," "Down on the Corner," og selvfølgelig "Lodi."

 

For mer informasjon om bandet og deres musikk, kan du besøke deres nettside: CreedenceNorge.no/ombandet.

 

Hvis du ønsker å utforske mer om showet "The Creedence Experience," kan du finne detaljer her:  CreedenceNorge.no/experience.

bottom of page