top of page

Hei, og takk for at du vurderer å booke oss i Fortunate Sons til ditt arrangement. Under finner du litt generell informasjon om oss, som vi håper kan gjøre det lettere å vurdere om vi er den rette bookinga for dere. Hvis noe er uklart eller det er noe du lurer på, ikke nøl med å ta kontakt på enten norway@onstagebooking.com, eller på telefon 48 02 03 13.

Håper vi kan få til et samarbeid.

NB Dette er en lukket side, vi ber om at informasjon ikke kopieres direkte ut fra denne siden. Ta kontakt hvis du ønsker å få tilsendt presseskriv, bilder, rider, teknisk info eller lignende. Takk.

mvh

Tor Erik Fredheim

Fortunate Sons er et Creedence Clearwater Revival tributeband. Vi gir derfor publikum et gjenhør med låter som Have you ever seen the Rain, Proud Mary, Bad moon Rising, Down on the Corner, Cotton Fields, Who´ll stop the Rain, Up around the Bend, Midnight Special, Lodi, Green River, Lookin´out my back door, I put a spell on you, Good Golly miss Molly og Fortunate Sons m.fl. Litt av en katalog å kunne ta av, og da er et MANGE godlåter som ikke er nevnt enda.

 

Vi har som mål å levere låtene med den energien og det drivet som originalene sto for, samtidig som vi skal skape mest mulig allsang og energi i publikum. Om det er i kulturhus, på festival og folkefest eller på en klubbscene er vår erfaring den samme, Creedence levert som ekte rock n roll slår alltid an!

Under finner du tilbakemeldinger vi har fått fra både arrangører og publikum, som vi håper vil overbevise deg om at vi er den rette bookinga til ditt arrangement. Vårt utgangspunkt er at vi leverer et 90 minutters sett med allsang, men vi kan også spille lenger og dele det opp over flere sett, alt etter behov. Vi har mulighet til å stille full sceneproduksjon og hjelpe med de tekniske løsningene.

I alle tilfeller har vi mye fokus på og erfaring med markedsføring, og vi garanterer gode strategier for å spre ordet om ditt arrangement!

bottom of page