top of page

FORTUNATE SONS - THE CREEDENCE EXPERIENCE

Finn fram ruteskjorta og bli med på allsangen!

 

Med klassikere som Cotton Fields, Have you ever seen the Rain, Down on the Corner, Bad Moon Rising og Proud Mary var Creedence Clearwater Revival en hitmaskin av de sjeldne, og det er ikke uten grunn at Rolling Stone Magazine har John Fogerty inne på topp 40-lista over verdens beste låtskrivere gjennom tidene!

 

Mang en artist har forsøkt seg på å tolke låtene til Creedence, få har gjort det med større suksess enn Fortunate Sons! Til tross for at medlemmene ikke engang var påtenkt under originalenes  storhetstid, henter Fortunate Sons fram den rockenerven og det bluesdrivet originalene sto for, og allsangen er aldri langt unna! Men en arbeidsmoral som få andre, og et arsenal av ruteskjorter, sprer de de Creedenske budskap land og strand rundt, og gir publikum en fullverdig Creedence Experience.

En konsert med bandet dekker behovene til både de som vil la rytmene få overtaket på kroppen og de som vil synge med av full rockehals, og de omtales derfor av mange som Norges beste Creedence-band!

 

Dette har de sågar jobbet hardt for å bevise, blant annet gjennom showene Creedence StoryNight, CreedenceMania 1969 og Cosmos Factory 50, som har gått for fulle hus i blant annet Trondheim, Fredrikstad, Kongsvinger, Skien, Drammen, Bodø og Haugesund, show som har gått for over 25 000 publikummere bare de siste årene!

Finn ditt nærmeste show på www.creedencenorge.no, og gjøre klar rutesjorta og sangstemmen!

 

Fra arrangører:

"The Creedence Experience er som å sette seg inn i en tidsmaskin og reise tilbake til slutten av 60-tallet. Litteraturhuset Fredrikstad hadde rigget dette som en sittekonsert. Det var mildt sagt unødvendig siden folk danset på stolene allerede under bandets andre låt. The Fortunate Sons skaper ekstremt god stemning med sin evigvarende hitparade".

- Perry A. Olsen, Program- og markedsansvarlig

Litteraturhuset Fredrikstad

"Creedence StoryNight var på mange måter konsertarrangørers drøm å jobbe med. På forhånd var de tidlige og klare i kommunikasjonen om hva de kunne tilby samt behovene for et velykket arrangement. I tillegg skapte de lokal oppmerksomhet gjennom engasjerende innslag på Facebook. Publikum storkoste seg på konserten og tilbakemeldingene
inkluderte utsagn som:
   * det var knallbra, jeg håper de kommer igjen;
   * kjempebra konsert med gamle gode låter;

   * satte pris på at de orienterte litt før låtene de spilte og;

   * de var like gode som originalen".

- Katharina B. Skomedal, Arrangements- og Markedssjef
Gullbring Kulturanlegg AS

    Noen flere tilbakemeldinger fra publikum:

"Det var helt topp, slager på slager! TAKK!"

"Det var en fantastisk bra konsert! Garantert at jeg skal på flere konserter!"

"Det var litt av ein kveld. Anbefaler alle som får det til å oppleve!"

"Ja, dette var SÅÅ bra konsert! Anbefales!"

"Takk for et fantastisk show!"

"Tusen takk for et briljant show! You guys are simply amazing! Må 'innrømme' at det kom noen tårer under "Someday never comes" men dét er helt lov. Dette showet kommer jeg til å leve på lenge!"

"Knall bra! tusen takk!"

"Kjempeflott kveld.Dere er helt rå. Tusen takk!".

"Det merkes at dere jobber mye med promo, og der er dere i mine øyne et kjærkomment unntak. Det funker som bare f..."

- Pål T. Foss, Lyngdal Kulturhus

a.jpg
Fortunate Sons 3.jpg
bottom of page