73458929_1105163863016626_55721341471214

FORTUNATE SONS

THE CREEDENCE EXPERIENCE

Vi vil påstå at alle (ja, alle!) på et eller annet tidspunkt har nynnet på en Creedence-låt!

 

Med klassikere som Cotton Fields, Have you ever seen the Rain, Down on the Corner, Bad Moon Rising og Proud Mary er det neste ikke til å unngå, og det er ikke uten grunn at Rolling Stone Magazine har John Fogerty inne på topp 40-lista over verdens beste låtskrivere gjennom tidene!

 

Mang en artist har forsøkt seg på å tolke låtene til Creedence, få har gjort det med større suksess en Fortunate Sons! Til tross for at medlemmene ikke engang var påtenkt under originalenes  storhetstid henter Fortunate Sons - the Creedence Experience fram den rockenerven og det bluesdrivet originalene sto for, og allsangen er aldri langt unna!

En konsert med bandet dekker behovene til både de som vil la rytmene få overtaket på kroppen og de som vil synge med av full rockehals, og de omtales derfor av mange som Norges beste Creedence-band!

 

Dette har de sågar jobbet hardt for å bevise, blant annet gjennom showene Creedence StoryNight og CreedenceMania 1969, som har gått for fulle hus i blant annet Trondheim, Fredrikstad, Kongsvinger, Skien, Drammen og Haugesund, og som har solgt over 20 000 billetter de siste årene!

Gutta booker nå for kommende periode, og om det er klubb, festival, event eller kulturhus er Fortunate Sons bandet som alltid får publikum ut på gulvet!

Som de pleier å si: på med ruteskjorta og bli med på allsangen!

 

Her er noen av tilbakemeldingene fra publikum etter å ha sett showet:

"Det var helt topp, slager på slager! TAKK!"

"Det var en fantastisk bra konsert! Garantert at jeg skal på flere konserter!"

"Det var litt av ein kveld. Anbefaler alle som får det til å oppleve!"

"Ja, dette var SÅÅ bra konsert! Anbefales!"

"Takk for et fantastisk show!"

 

"The Creedence Experience er som å sette seg inn i en tidsmaskin og reise tilbake til slutten av 60-tallet. Litteraturhuset Fredrikstad hadde rigget dette som en sittekonsert. Det var mildt sagt unødvendig siden folk danset på stolene allerede under bandets andre låt. The Fortunate Sons skaper ekstremt god stemning med sin evigvarende hitparade".

- Perry A. Olsen, Program- og markedsansvarlig

Litteraturhuset Fredrikstad

"Det merkes at dere jobber mye med promo, og der er dere i mine øyne et kjærkomment unntak. Det funker som bare f..."

- Pål T. Foss, Lyngdal Kulturhus

"Creedence StoryNight var på mange måter konsertarrangørers drøm å jobbe med. På forhånd var de tidlige og klare i kommunikasjonen om hva de kunne tilby samt behovene for et velykket arrangement. I tillegg skapte de lokal oppmerksomhet gjennom engasjerende innslag på Facebook. Publikum storkoste seg på konserten og tilbakemeldingene
inkluderte utsagn som:
   - det var knallbra, jeg håper de kommer igjen;
   - kjempebra konsert med gamle gode låter;

   - satte pris på at de orienterte litt før låtene de spilte og;

   - de var like gode som originalen".

- Katharina B. Skomedal, Arrangements- og Markedssjef
Gullbring Kulturanlegg AS

Kontakt bandet på fs@creedencenorge.no

www.creedencenorge.no